-
Årets Bakeri 2022 er kåret!
Gratulerer så masse til Stokkøy Bakeri som herved er kåret til Årets Bakeri 2022.
-
Lærlinger på kurs med Cathrine Olsen
Tirsdag denne uken ble det arrangert kurs for lærlinger i Baker- og Konditorbransjens opplæringskontor (BKO). Kurset ble holdt av landslagsutøver Cathrine Olsen, og Sørumsand videregående skole hadde stilt bakeriet til disposisjon.
-
#MerAv - På lag med idretten
Onsdag 24. mars 2021 avholdes webinaret #MerAv - På lag med idretten. Vi setter fokus på hvordan man gjennom idretten kan gjøre det lettere å ta sunnere valg. I tillegg vil det bli presentert to nye #MerAv nyheter.
-
Cerealfagdagen 2021
I 2021 blir Cerealfagdagen avholdt i to omganger. 10. mars arrangerer vi et gratis webinar over to timer, mens vi i oktober satser på igjen å kunne samles i Nofimas lokaler på Ås. Tema for dagene er innovativt, sunt og bærekraftig – muligheter for cerealbransjen.
-
Ny storsatsing på kompetanse
Kompetanseprosjektet «Matindustrien 4.0» ble avsluttet i desember og et nytt 3-årig prosjekt, «FREMtid for kompetanse» er nå i gang.
-
Vi gratulerer Ryfylke bakeri & konditori som vinner av Årets bakeri 2021!
I kåringen av Årets bakeri 2021 ble det lagt ekstra stor vekt på bedriftens sammensatte fagkompetanse, og hvordan de jobber og engasjerer seg for å utvikle fagkompetansen. Juryen sier at det ikke var noe enkelt valg å kåre årets vinner, og at de tre finalistene alle er bakerier som jobber hardt for å utvikle faget, og er bevisst sin mulighet til å utvikle bransjen generelt.
-
Signering av nye tilslutningsavtaler til "intensjonsavtalen for et sunnere kosthold"
"Intensjonsavtalen om tilrettelegging for et sunnere kosthold" er en avtale mellom helsemyndighetene og matbransjen. Formålet med avtalen er å gjøre det enklere for forbrukeren å ta sunnere valg, og har konkrete mål om et redusert inntak av salt, tilsatt sukker og mettet fett, og mål om et økt inntak av grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter, fisk og sjømat i befolkningen.
-
BKLF utsetter innkreving av halve medlemskontingenten
For å hjelpe våre medlemmer i en krevende økonomisk tid har BKLF besluttet å utsette innkreving av halve medlemskontingenten til høsten.
-
Bli kjent med Bakst&Brygghuset
Øystein Hoff begynte å jobbe i bakeri da han var ti år. Etter mange år i bransjen, kjøpte han Thomsen Bakeri i Åsane, og døpte det om til Bakst&Brygghuset. Å gå tilbake til håndverket syns han var utrolig kjekt.
-
Bli kjent med Stavanger conditori
Per Arvid Aartun var ansatt som baker i det lokale bakeriet Mesterbakeren i Stavanger, før han etablerte et ekte håndverksbakeri i lokalene til sin tidligere arbeidsgiver.