-
Nytt bakeri sertifiseres som Håndverksbakeri
Det nye fellesmerket Håndverksbakeri skal gjøre det enklere for forbrukerne å skille gode håndverksbakerier som lager egne produkter med norske råvarer fra bakerier som bruker mange ufaglærte og importerte produkter.
-
Brudd i tarifforhandlingene
Det er brudd i forhandlingene mellom NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund om overenskomsten for baker- og konditorfagene.
-
Bransjeveileder for håndtering av smittevern på serveringssteder
Baker- og Konditorbransjens landsforening anbefaler ny bransjeveileder for håndtering av smittevern på serveringssteder utarbeidet av NHO Reiseliv.
-
Corona-krisen er svært krevende for de lokale bakeri- og konditoriene
Det er tøffe tider for de lokale bakeriene i disse tider. BKLF jobber sammen med NHO Mat og drikke med tiltak for å hjelpe alle de lokale bakeriene som rammes hardt av denne Coronakrisen, og som står i fare for å måtte stenge.
-
Federation of Norwegian Bakers and Confectioners
BKLF was established in 1893 and represents the interests of more than 120 Norwegian bakeries and confectionaries. In addition to businesses, we have individual members that form a group of journeymen.
-
#MerAv seminar
Sunt kosthold er den røde tråden i årets program. Det skal også deles ut en rekke priser. Hold av dagen, mer informasjon kommer.